Recensies

Recensies

Ontmoetingen op ieders Levenspad.
Zo kwamen er mensen op mijn ‘pad’ waar ik de inspiratie-inzichten mee deelde.                                                                      Enkele reactie’s hierop waren:

 • Heel indrukwekkend
 • Vind het heel bijzonder
 •  … gaf mij een goed gevoel
 •  Bedankt voor al je “ingevingen” die je hebt doorgegeven, ben ik hiel blij mee
 •  Bedankt voor je zeer gewaardeerde advies, Carla…
 •  Heerlijk om te zien dat jij vaak met een andere bril kijkt
 •  Erg mooi dit
 •  Wij hebben ons bezoek bij jou als heel speciaal ervaren
 •  Wat een mooie tekst en zo waar
 •  Lief van je! Treffend! Mooi! Bedankt!
 • Wat schrijf jij toch prachtig!! Mooie, lieve en wijze woorden!!
 •  KIPPEVEL!!

Hieronder enkele recensies naar aanleiding van een ontmoeting.

____________

Lieve Carla,
in de afgelopen jaren heb ik je leren kennen als een warm en liefdevol mens. Je bent altijd
erg begaan met anderen en je hebt me geregeld versteld doen staan met je inzichten.
Je wist mijn dochter ook goed aan te voelen en met een paar kleine tips heb je een hoop onrust
bij haar weg kunnen nemen. Iets waarvoor ik je niet genoeg kan bedanken.
Dankjewel lieve Carla

____________

Lieve Carla,
Jij laat me af en toe zweven.
Dank daarvoor.

____________

Het is mooi om te ervaren hoe een vriendschap door de jaren heen, ten goede, kan veranderen. Door de vele hobbels op ons pad, die we beide hebben gehad, herkennen we het gevoel van gemis en leegte bij elkaar. Met de juiste woorden geef je mij rust en stof tot nadenken. Door de boeken die ik van je mocht lezen krijg ik nieuwe inzichten en weet ik wat klopt. Ik hoop nog vaak met je in gesprek te kunnen gaan over de bijzondere dingen die we elke dag tegenkomen.
R.W.

____________

“ Levenslange vragen brachten mij in contact met Fraucke. Haar behandelwijze ervaarde ik als zeer aansprekend, aandachtig en oprecht. Het delen met mij van haar inspiratie momenten was verrassend en hebben wegen bij mij geopend naar groei en een beter en meer bevrijdend inzicht.”
F.K.

____________

Bij de toevalligheden die ik in mijn leven tegenkom, sinds ik jou ken, denk ik (bijna) altijd aan jou.
Rita

____________

Ik kijk met een blij en goed gevoel terug. Het was heel bijzonder, soms ‘spannend’ en ook gezellig. Lieve Carla, dank je wel voor wat je voor me deed en doet!! Liefs H.v.W.

____________

Soms ontmoet je mensen die uiteindelijk een waardevolle toevoeging betekenen in je leven. Zo is Carla een belangrijke schakel in mijn leven geworden. Zij laat me zien dat alle dubbele getallen die ik dagelijks zie meer betekenen dan de cijfertjes alleen. Zij laat mij voelen dat dingen zo gebeuren omdat dat goed voor mij is (wat ik veel later mij pas realiseer). Ze geeft mij handvatten, inzicht en diepgang tijdens de ontdekkingsreis naar het onbekende. Het leven. En dat waardeer ik zeer.
Anouk

____________

Als collega heb ik Carla leren kennen als een warme, spontane en ruimdenkende vrouw, die een bijzondere kijk heeft op het leven. We praten geregeld, tussen de bedrijvigheid door, over het leven. Mede door haar ben ik mij bewust geworden van het “oneindige”, wat je op vele manieren kan interpreteren. Het leven (én) leren in het leven, het in “het hier en nu leven”, het af en toe nadenken over ” is er nog meer na dit leven?” Ik hoop het zo!
xxx Colette

____________

Hoi lieve Carla fijn dat je bij mij bent geweest. We hadden tijd te kort .Veel mooie energieën kwamen langs, warm gevoel als ik terug denk. Zelf ben ik ook heldervoelend. Je hebt mij helder uitgelegd en verteld hoe wij als mens een rustiger denkwijze krijgen, door het vertellen van jouw kunde en weten. Ik heb veel aan je komst gehad. Was heel fijn en gezellig binnenkort neem ik weer contact op, want ik wil nog meer leren en weten over de andere dimensie en hoe ik daar mee om kan gaan.
Liefs Esther Algra

____________

Lieve Carla,
Dank je wel dat jij me hebt geholpen om mijn ware ik weer terug te krijgen. Door een heftige periode in mijn leven was ik dit helemaal kwijt. Tijdens een fijne boswandeling kwam ik er mede door jou achter dat er meer is in dit leven. En dat je het denken en doen nu moet laten gebeuren uit liefde voor jezelf. Samen hebben we de puzzel stukjes van mijn leven in elkaar gezet. En wat voelde dat fijn, nu kan ik eindelijk weer zijn wie ik ben en ben verlost van de chaos in mijn hoofd. Wat was het een bijzondere ervaring. Nogmaals dank voor je wijze woorden raad en inzicht in dit leven.
Liefs Breunskje.

____________

Lieve Carla,
door een gesprek over de onderwerpen zelfreflectie en coaching
mocht ik 1 van de door jou zorgvuldig verzamelde boeken lezen.
De paarden jongen, een verhaal wat je daadwerkelijk doet beseffen dat er meer is dan wij kunnen zien.
Een intensief verhaal waarin uiteindelijk het verschil duidelijk wordt gemaakt tussen genezing en heling.
Nog onder de indruk van veel aspecten ben ik je dankbaar voor deze les.
BG

____________

Joris, een forse rode kater, was al enige dagen niet terug gekomen naar huis. Dat paste niet bij hem want 1 van z’n redenen om thuis te komen was eten. Zo had ik het er over met Fraucke en zij gaf mij info over zijn looproute en dat dat op een gegeven moment was gestopt…hij was niet meer in zicht. Hij zat op een plaats waar houten planken horizontaal liepen , een plaats met veel hout. Na posters in de buurt te hebben opgehangen werd Joris onderwerp van gesprek in de buurt, hij bleek best wel een groot gebied te hebben waar hij z’n kattenvriendjes opzocht. Zo ook aan verderop in een schuur waar hij waarschijnlijk in is gevlucht toen de eigenaar plotseling naar buiten kwam. In de veronderstelling dat Joris weer uit de schuur was, heeft de eigenaar de schuur afgesloten en pas na het weekend weer opengedaan. Op het moment dat hij de schuur weer open deed was het wel duidelijk dat er een kat aanwezig was. Wij heel blij dat hij ons tipte en zo Joris weer in onze armen konden sluiten en verrast dat de beschrijving van Fraucke duidelijke overeenkomsten had.
Het gaf ons hoop en bevestiging